Speciale rondleiding door het Nederlands Fotomuseum voor de Somfy Photography Award

In deze commercial van Vogelbescherming Nederland, vragen we iedereen om mee te doen met de Nationale Tuinvogeltelling.

Portret van fotografe Antoinette Nausikaä voor de Somfy Photography Award.

Portret van fotograaf Roderik Henderson voor de Somfy Photography Award.

Portret van fotografe Martine Stig voor de Somfy Photography Award.

Korte film voor het Gooise Natuurreservaat over het schaapscheerders feest en het belang van begrazing.

Wat moeten ouderen en chronisch zieken die niet meer goed voor hun huisdier kunnen zorgen?

We maakten voor Sarah na lange tijd weer een song en realiseerden voor haar een pretentieloze vrolijke videoclip.

De allereerste Dog Fun Run van Nederland was een groot succes. Bekijk het hier.

Videoclip met storyline voor rockband The Impeachers. Watch it in 4K and play it loud.

Voor Viva Zorggroep mochten we een sfeervolle wervingsfilm maken voor specialisten ouderengeneeskunde.

Voor Vogelbescherming Nederland maakten wij dit filmpje om de tuinvogel cursus te promoten.

Voor de Dierenbescherming maakten we deze spot, waarmee we de derde plaats haalden bij de Gouden Loekie 2018!

Deze clip voor het liedje 'met gesloten ogen' van de nederlandstalige zangeres Sarah is misschien wel onze beste showcase voor wat betreft 'budget-cinema.'

Somfy Nederland vroeg ons om een feestelijke digitale Kerstkaart te maken. Wat krijg je als je een kat en een hond te lang alleen laat in een huis vol met Kerstspullen?

In deze actie-commercial van Suzuki maakte we van de Alto een 'cool car'. We schreven ter ondersteuning hiervoor speciaal een zomers reggae nummer.

Voor het Beter Leven Keurmerk maakten wij dit filmpje over de eerste twee sterren varkenshouderij van Nederland.

Als het aan Ruud Zanders van Kipster ligt gaat de vee-industrie over op een totaal andere manier van dieren houden.

De Dierenbescherming vangt elke zomer ruim 3000 verwaarloosde of achtergelaten kittens op. Om dit onder de aandacht te brengen maakten wij twee spots.

Korte filmpjes maken voor Instagram doen we ook. Check deze voorbeelden voor Mentos.

Hoe krijg je 2 babies van ca. 6 maanden oud met elkaar in gesprek? En hoe film je dat in een 'one-taker' van 30 seconden?

In deze film voor Dierendag schitteren behalve echte asieldieren ook echte medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming.

Voor Suzuki gingen we voor een 'feelgood' commercial naar de Provence. Ruben Nicolai droomde dat hij rondreed in een Swift in zijn eigen dorp 'Rubenville'.

De asieldieren in deze commercial voor Dierenbescherming hebben gelukkig allemaal weer een nieuw thuis gekregen.

In opdracht van het Beter Leven Keurmerk vertelt drie sterren boer Chris Borren het verhaal van de Lankerenhof

Opa Gerard en kleinkind Anna praten over het verleden en de toekomst van het IJsselmeer. Anna heeft de wens dat de vogels en de vissen het er weer naar hun zin krijgen.

Jelle verzorgt de styling en kerstdecoratie bij de ‘rich and famous’. Zijn motto is: 'uitpakken'.

Inspecteur Ed Webers van de Dierenbescherming vertelt in dit filmpje over zijn werk. Ed komt nog regelmatig ernstig verwaarloosde of mishandelde dieren tegen in Nederland.

Inspecteur Ed Webers van de Dierenbescherming vertelt in deze TV spot over hoe de Turkse Herder Djuna net op tijd gered kon worden.

Camilla Dreef neemt ons mee naar Texel om vogels te kijken. Opdrachtgever is Vogelbescherming Nederland.

In de zomer van 2017 wordt de nieuwbouw van het nieuwe Singer museum/theater opgeleverd. Middels de 'Catcam' van de huiskat geven wij de nieuwsgierige mens alvast een kleine tour.

Samen met een aantal kinderen kwam Georgina Verbaan voorlezen aan asieldieren in het opvangcentrum van de Dierenbescherming in Amersfoort.

De opdracht van Suzuki Nederland was: maak een 'grappige' commercial voor de Suzuki Swift met 50/50 deal.

VO-content maakt leermateriaal op maat voor het voortgezet onderwijs en zoekt daarvoor partners uit het bedrijfsleven. We ontwikkelden samen met VO-content het script voor deze film.

Het ecologische hoveniers bedrijf van Guud pakt de zaken anders aan dan het gemiddelde hoveniers bedrijf. Tijd voor een tourtje door de tuin.

Deze Alpro commercial is afkomstig uit Engeland. Wij verzorgden de Nederlandse Adaptie, pasten de verpakking in het packshot aan en namen de Nederlandse Voice-Over op.

Het Beter Leven Keurmerk bestaat 10 jaar. Dus was het tijd om Beter Leven Boer Jacco Keupers zijn verhaal te laten doen.

Jaarlijks worden bij dit Vogelasiel in Naarden zo'n 4500 zieke, gewonde en verzwakte vogels opgevangen. Wij laten graag zien hoe dat gaat en waarom deze club gesteund moet worden.

Vogelbescherming Nederland heeft een fantastische winkel in Zeist waar ze echt àlles verkopen op het gebied van vogels. Camilla Dreef praat hierover met Martijn van Vogelbescherming.

Wij maakten de muziek voor 'Save The Arctic', een internationale commercial voor Greenpeace.

Deze commercial voor de Suzuki Swift gaat over het vervelende gevoel dat je krijgt als je je autosleutels moet afgeven aan een student van de Valetparking.

Mekker de Reiger, de beroemdste vogel van Midden-Nederland kan echt geweldig mekkeren. Like/Share zijn Facebook pagina!

Voor The Ocean CleanUp maakten wij dit filmpje waarin wordt verteld wat de organisatie doet, waar ze nu staan (zomer 2015) en wat er nog moet gebeuren voordat men echt kan gaan beginnen met de grote schoonmaak.

Door deze commercial/fundraising film voor de Dierenbescherming hopen we dat er meer aandacht en geld komt voor achtergelaten dieren.

De nieuwe film van Vogelbescherming Nederland. Hierin wordt op verhalende wijze de aandacht gevraagd voor het beschermen van vogels en natuur anno 2015.

Voor de Tag-On van deze commercial maakten wij een HTC One M8 telefoon maar ook het coole hoesje in 3D.

Wij maakten een nieuwe compositie voor onder een internationale commercial van Libresse.

Sonny’s Inc is een populaire coverband die je meeneemt naar de seventies. We schreven een song voor in de stijl van die tijd. Daarna maakten we ook de clip.

Voor de HTC Kite challenge maakten wij een edit van alle door de deelnemers geschoten beelden. Alle footage is gemaakt met HTC telefoons.

Wij mochten met dit filmpje een kleine bijdrage leveren aan Boyan Slats 'The Ocean Clean-up'.

Voor BSUR Records maakten Tom & Ramon het album 'Wat ik wil' voor Sarah. Het liedje 'Ik laat me gaan' was de eerste single van het album. De clip was een grote hit bij TMF.

Deze muziektrack maakten Tom en Ramon voor de commercial van de Suzuki Alto Cool. Zomerse reggae gezongen door Emmanuel Anning allias Manny O.

Voor BSUR Records maakten Tom & Ramon het album 'Wat ik wil' voor Sarah. Het liedje 'Liever' was de derde single van het album.

Voor Vogelbescherming Nederland maakten we deze 30' tv commercial. Met aandacht voor het magazine Vogels Dichterbij wat gratis kan worden aangevraagd.

We hadden veel shots gemaakt tijdens de shoot van de commercial 'Lovemachine van Suzuki. Of we hiervan ook nog een leuke clip met muziektrack konden maken.

Voor Emmanuel Anning (deelnemer aan the Voice of Holland en zanger van The Tour) schreven en produceerden Tom en Ramon een eigen track.

Onze Ramon is de drummer van de bekende partyband Sonny's Inc. Omdat Sonny zelf van Spaanse afkomst is wilde hij ook eens een lekkere Spaanse track opnemen.

Voor zijn show 'Fire in the Hole' had Eric Koller een bizarre scène bedacht die wat visuele ondersteuning kon gebruiken.

BSUR Factory wilde voor Specsavers een serie commercials met 2 mannetjes die een botte prijsvergelijking doen.

Deze commercial gaat over twee prachtige meiden in een Swift, die vanuit Snow World in hun wintersportkleding zo het strand op rijden.

'Made by' is een goed doel dat aandacht vraag voor het feit dat de meeste mode niet duurzaam gemaakt wordt.

Altijd leuk om een soundtrack te maken die anders dan anders moet klinken. Niet zo'n gelikt reclame muziekje. Voor BSUR / ONVZ deden we het.

Voor deze Alpro commercial bouwden wij een complete jungle in een Nederlandse kas.

ROBIN is de digitale assistent die aan webshops maximale customer service verleent. Omdat dit enige uitleg behoeft maakten wij voor ROBIN HQ een filmpje.

Actie-commercial voor de Suzuki Splash in 3D.

Een actie commercial voor de Swift. We maakten een combinatie van 3d beelden en acteur Eric Koller die we tegen een greenscreen filmden.

Een zonnige Alpro commercial met Floortje Dessing. Het script is bedacht door K|R Communicatie.

Deze commercial laat een geheel nieuwe lijn voor de Swift zien. De Colorline. Volledig te stylen naar eigen smaak.

Actie-commercial voor de Suzuki Swift in 3D.

De eerste commercial van Suzuki met Ruben Nicolai. En hij had inderdaad toen nog geen rijbewijs.

Voor Alpro deden wij diverse aanpassingen op deze commercial uit Engeland, zoals de verpakkingen in het packshot vervangen, titels aanpassen, voice-over opnemen.

Nadat President Obama zijn beroemde speech hield, kwam VNU met een spoof op het filmpje van will.i.am met 'Yes we can'

Deze adaptie maakten wij voor HTC Nederland.

Eric Koller is een komiek zonder woorden. Voor zijn show ‘Fire in the hole’ maakten wij twee korte filmpjes.

True Budget Cinema. Deze sfeervolle videoclip voor Tacker, de band van Eric Corton, bestaat uit slechts twee shots.

Voor het iconische merk Commodore maakten wij diverse beursfilmpjes. Let op de speciaal gecomponeerde big-band muziek.

Voor deze commercial hebben wij o.a. een Nederlandse re-edit gemaakt, de voice-over opgenomen en een 3D model telefoon gebouwd.

Voor Alex Brouwers schreven wij de Nederlandstalige track Julia.

Muziek o.a. gebruikt door Toyota en Kia. Deze track heeft echte Rock and Roll Power, is uplifting en energiek. Kan wat ons betreft zo op single.

Voor de HTC commercial 'Rollerblade' maakten wij een sfeervol muziekje. Echte instrumenten brengen altijd iets meer dan instrumenten uit een computer.

Deze adaptie verzorgden wij voor Biotherm.

Voor Nestlé pasten wij deze commercial aan.

Voor dit leuke cartoon-filmpje van Felix vroeg Nestlé ons om de verpakking te veranderen.