Welkom bij Visual Noise

Wij zijn een ‘One-Stop Shop’ met Super Service.

Script schrijven

We discussiëren met je over inhoud, stijl en vorm en helpen jouw input te vertalen naar een interessant verhaal. Dan komen we terug met een inspirerend idee voor een film op basis van storytelling, of een script voor een commercial.

Film

De ene job doen we met een crew van 15 man, de andere met een crew van 3. Commercials, Corporate films, Branded Content, Video clips, we doen het allemaal. Check onze Budget Cinema portfolio voor film kwaliteit tegen video prijzen.

Post Production

Editing, compositing, coloring, 3D , conversies voor social media en uitzendkopieën. Wij doen alles voor je, snel en goed op onze krachtige Macs. We werken o.a. met After Effects, FCP, Modo en Da Vinci. Adaptie nodig? Check ook onze adaptie portfolio.

Muziek

Tom en Ramon zijn van huis uit componist en muzikant. Ze werken in onze eigen digitale recording-studio en hebben een breed netwerk van zangers, zangeressen, muzikanten. Check onze muziek portfolio.

Audio Recording

We casten acteurs en voice-overs, en nemen ze ook op in onze eigen geluidsstudio. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het maken van complete soundtracks.

Productie

Je kunt je tijd beter besteden dan na te denken over productie-details en planningen. Marisqua, onze gedreven producer, neemt je alle zorgen uit handen. Maris zorgt dat je krijgt wat er beloofd is.

One Stop Shop

Als multitalenten bieden wij je een echte ‘One Stop Shop.’ Vanaf idee tot uitzendkopie. Vandaag riggen we een camera, morgen schrijven we misschien een script voor jouw corporate film. Tom en Ramon filmen, componeren en editen alles zelf. Marisqua verzorgt naast alle producties ook de casting en waar nodig de styling. En als we iets niet kunnen, huren we daarvoor een specialist in.

Super Service

Klanten komen terug voor goed werk tegen een faire prijs. Maar vooral voor: doen wat je belooft, direct reageren op vragen en snel met oplossingen komen. Wij menen dat we vaak meer doen dan wij beloven. Soms draaien we uit ons zelf nog een paar extra shots. Of we proberen een andere soundtrack uit. Zonder extra kosten. Gewoon omdat omdat we denken dat iets mooier of beter kan.

Value for money

Kwaliteit kost geld. Bullshit vaak ook. Wij draaien grote en minder grote producties, maar streven altijd naar een grotere ‘production value’ (dat is Engels voor als iets er veel duurder uitziet dan het kostte). Omdat we slim en zonder poeha werken, valt onze begroting vaak mee ten opzichte van het eindresultaat.

Toegankelijk professioneel. Dat is zo prettig aan Visual Noise. Ze denken mee, zijn flexibel en gaan altijd voor de beste kwaliteit. En dat alles met hun eigen flair en charisma. Heerlijk!

Elly Mosterd - Sr. Acc. Manager K|R Communicatie

Small can also be beautiful! Met heel veel plezier werk ik samen met Visual Noise. Een klein maar zeer ‘skilled’ en flexibel team op het gebied van video- en muziekproductie.

Joost Niepoth - Head of Marketing HTC Benelux (a.i.)

Talent, ervaring, creativiteit, goede smaak, zorg én de drive om iets te maken dat er toe doet. Dat is Visual Noise. Een uniek clubje mensen. Warm aanbevolen.

Michiel Gaasterland - Marketing Director ROBIN

Tom Sijmons

Eigenaar en creatief directeur van Visual Noise

Regisseur, componist, muziek-producer, editor, compositor. Zowel Inspirator als disruptor. Autodidact en duizendpoot. Soms lastig, want Tom wil altijd een tien halen. Speelt aardig gitaar, bas en piano.

Marisqua Rab

Producer, art director, stylist, & casting director.

Vliegende keep, super-planner, perfectionist en doorzetter. Maris heeft oog voor detail. Gek op hond Sam en de natuur. Maakt graag gezonde sapjes voor het hele kantoor en zorgt altijd dat iedereen op tijd is.

Ramon Braumuller

Drummer, componist, muziek-producer, audio-engineer.

Conservatorium geschoold. Niet gek te krijgen en altijd geïnteresseerd in nieuwe techniek en gadgets. 'Audio Edit King' en 3D fanaat met absoluut gehoor. Als componist in veel stijlen thuis.

Ook een bedrijfsfilm, branded content film of corporate video laten maken?

Wie droog, zakelijk of obligaat communiceert, wordt snel weggeklikt. Een mooie film met oprechte emoties wordt niet
alleen goed bekeken, maar ook uitgekeken en gedeeld op social media. Visual Noise kan helpen om uw verhaal te vertellen.
Check onze Budget Cinema portfolio en vraag ons vrijblijvend om een plan van aanpak en een prijsindicatie.


  Mail voor een quote of afspraak met: marisqua@visualnoise.nl